Home Coöperatie Hesterhuizen

Coöperatie Hesterhuizen

Peter Sluijk vertelt waarom hij lid werd van Coöperatie Hesterhuizen

Speel video

Het ontstaan van Coöperatie Hesterhuizen ​

Er zijn veel mooie initiatieven, maar door bureaucratie, te weinig kennis of te weinig slagkracht, blijft het soms bij een droom. Door de krachten, kennis en kunde te bundelen bereiken we samen meer. Dat is Coöperatie Hesterhuizen.  De leden zijn ondernemers die vinden dat zorg anders en vooral veel persoonlijker en efficiënter kan.

Samen heb je wel de slagkracht en kennis om als organisatie door te wikkelen. Zo kun je jezelf blijven verbeteren.

Onze naam Hesterhuizen ​en de Hand van Wim ...

Ons logo is de hand van Wim van Hesteren.  Hij was een ondernemer met passie voor alles wat groeit en bloeit. Daarnaast droeg hij de zorg een warm hart toe. Toen hij zelf ernstig ziek werd, wilde hij iets terug doen voor de zorg. Hij besloot na zijn dood zijn huis ter beschikking te stellen.  Doe er maar iets goed mee voor de zorg. Wim gaf ons zijn huis en met een ferme handdruk vertrouwde hij erop dat wij daarmee voor anderen zouden zorgen. Zijn hand is daarom ons logo.

Wie wij zijn 

Coöperatie Hesterhuizen wordt gevormd door ervaren zorgondernemers die samen, via de coöperatie, zorg in natura inkopen. Ieder lid staat voor een goede kwaliteit van zorg en hulpverlening.  Met bijna alle zorgkantoren in Nederland zijn contacten en is er een inkoop relatie. Er wordt gewerkt volgens de kaders van de kwaliteitswet gehandicapten zorg. De meeste clienten hebben een WLZ indicatie, maar ook zijn er hulpvragers met een jeugdzorg of WMO indicatie.

Onze leden geloven in de kracht van kleinschalige zorg en haar meerwaarde voor zowel kinderen als volwassenen in onze samenleving. De leden- ondernemers hebben passie voor zorg en zien dat je samen méér kunt bereiken.