Home Actueel Matthiaszorg sluit zich aan bij Coöperatie Hesterhuizen

20 januari 2020 Matthiaszorg sluit zich aan bij Coöperatie Hesterhuizen

In nauwe samenwerking met het zorgkantoor Zilveren kruis is Matthiaszorg met vestigingen in Amersfoort en Utrecht met vlag en wimpel door de screening gekomen.

Joep Prommenschenkel,directeur van Matthiaszorg , ondertekende eind december 2019 de ledenovereenkomst met Coöperatie Hesterhuizen. Bij Matthias Zorg staat autonomie van de cliënt hoog in vaandel. Matthiaszorg werkt competentiegericht en er wordt gefocust op het positieve, op wat de cliënten wel kunnen. Van daar uit wordt opgebouwd naar maximale zelfstandigheid. Ieder succes, hoe ogenschijnlijk klein ook, wordt gevierd!

Met iedere cliënt wordt een persoonlijk zorgplan opgesteld. Hierin worden ook persoonlijke doelstellingen bepaald, deze kunnen per cliënt verschillend zijn. Voorbeelden zijn; het krijgen van een gezond dag- en nachtritme, vinden van dagbesteding, het aanleren van huishoudelijke vaardigheden, sociale vaardigheden verbeteren of uitbreiden van het sociale netwerk.

Iedereen krijgt zorg op maat.

De medewerkers van Matthias Zorg hebben al vele jaren ervaring met de doelgroep en zijn gespecialiseerd, gekwalificeerd en gecertificeerd in het begeleiden van mensen met een lichte verstandelijke beperking.


Terug naar overzicht